Hoe jij de “DirectCarp Methode” gebruikt
om meer te vangen in minder tijd…

… zonder extra kosten of het meeslepen van veel spullen … succes verzekerd!

Beste karpervisser,

Meer vangen zonder hiervoor veel geld te betalen? JA!

Zonder dat je constant veel (zware) spullen hoeft mee te slepen? JA!

De kick die je krijgt wanneer je een mooie of zware vis vangt? JA!

En dit zonder dat je uren hoeft te wachten op die ene aanbeet? JA!

Wat is het geheim?

Het is een techniek die ik de “CarpDirect-methode” noem.

Mijn vistijd is helaas beperkt. Werk, vrienden, relatie… je herkent het ongetwijfeld! Daarom kon ik niet wachten om het te proberen – en nu wil ik het graag delen met jou! Focus op de methode die WEL resultaat oplevert en doe ook mee met de groeiende groep karpervissers die het geheim van “CarpDirect” gebruiken om meer te vangen in minder tijd.

Een simpele maar effectieve manier om
karper te vangen

En ja, ze keken verbaasd toen ik met dit kwam aanzetten … Tot ze zagen wat er daarna gebeurde.

Herken je het? Inkopen gedaan; dure spullen aangeschaft maar je vangt weinig of niets? Uren langs de waterkant gezeten zonder aanbeet? Je vraag je af waar het aan zou kunnen liggen… Is het aas dat ik gebruik wel de juiste? Zijn de weersomstandigheden niet goed? Ligt het aan het materiaal dat ik gebruik?

Het is fijn om buiten, in de natuur door te brengen. De rust en ruimte zorgen voor ontspanning. Maar iedere karpervisser wil uiteraard ook vangen! Balend ga je naar huis in de veronderstelling dat het er deze keer helaas niet inzat…

Tegenwoordig leven we in de waan van de dag. Of eigenlijk worden we geleefd. Druk op het werk, misschien heb je kinderen en je wilt / moet uiteraard ook tijd besteden aan relaties, vrienden en familie. Daarom is het belangrijk om je “kostbare vistijd” op de meest efficiënte manier te besteden.

Met de “CarpDirect-methode”, kun je met weinig spullen en vooral minder tijd meer vangen!

Even voorstellen…

Hey, mijn naam is Niels. Karpervisser in hart en nieren. Ik vis al ruim 25 jaar op karper en heb in deze tijd veel mooie, sterke vissen mogen vangen. Ik praat bewust niet over gewichten omdat dit voor mij van ondergeschikt belang is. Dit wil niet zeggen dat ik er niet van kan genieten als ik een dikke vis vang… Voor mij is het echter belangrijker om te genieten van het moment, het vissen op zich en de omgeving.

Sinds ik in de jaren 90 begonnen ben met het karpervissen heb ik, verschillen methodes, technieken en aassoorten uitgeprobeerd.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om de natuur zoveel mogelijk in haar waarde te laten. Wat wil zeggen; geen rotzooi achterlaten langs de waterkant en in algemene zin zo min mogelijk “sporen” achterlaten. De natuur respecteren en geen planten plattrappen of bomen knakken om een “nieuwe stek” te maken en zo weinig mogelijk lawaai maken. En ik vind dat iedere karpervisser hierbij een actieve rol kan spelen!

Mijn motivatie is om karpervissers te helpen door het geven van advies in de blog berichten en kennisbank artikelen op het platform karpervissen.com. Het doel is om effectiever te vissen en uiteindelijk meer te vangen. Om met name startende karpervissers een basis te geven om te beginnen heb ik het gratis handboek “54 Tips Om Doeltreffender Op Karper Te Vissen” geschreven. Onderstaand een overzicht van de vele positieve reactie die ik over dit boek heb ontvangen:

“Alles klopt wat er in staat en ik ben van mening dat iedere beginnende visser dit moet hebben gelezen. Alles wat erin staat was mij eigenlijk al bekend want ik ben al 30 jaar met de sport bezig. Wat mij helaas betreurt is dat iedereen tegenwoordig op karper wil vissen maar er helaas te weinig voor doen of verstand ervan hebben wat ze eigenlijk aan het doen zijn waardoor ze een hoop kapot maken voor de visser die het wel begrijpt. Ik ben van mening dat de jeugd opgeleid moet worden en dan pas naar de waterkant moeten gaan”
– Jeroen –

 

In de praktijk zie ik echter dat er veel startende karpervissers zijn die niet weten waar ze moeten beginnen. Dit blijkt alleen al uit de vele vragen die ik dagelijks ontvang in mijn mailbox;

“Heb je nog handige tips voor het vissen op binnenwateren? Bv. In en rondom een park, kleine vervijvers”
– Sander –

“Wat ik aan jou wil vragen (los staand van je boek) of jij het aanraad om in deze tijd met een mix van duivenvoer/tijgernoten/boekweit (zelf gekookt) te voeren en te vissen? En hoeveel gram je ongeveer op de stek gooit”
– Jesse –

“Ik heb zelf 25 geleden jaren gevist op karper en veel bewaard. Ben alleen beetje aan het zoeken welke systemen nu het beste zijn om te vissen er zijn er zo veel tegenwoordig”
– Jarno –

“Voor mezelf ben ik er nog niet helemaal uit of ik liever statisch of met pen vis. Wellicht dat door jouw boekwerk het voor mij eenduidiger wordt wat beter bij mij past”
– Leon –

“Ik ga zelf sinds afgelopen jaar met de method feeder achter de karpers aan. Heb er 1 mogen vangen en dat vroeg om meer. Maar welke mm pellets kan ik beste gebruiken en wat voor aas”
– Rene –

“Er zijn natuurlijk complete onderlijnen te koop maar welke is de meest handige”
– Tom –

“Ik ben nog wel benieuwd naar tips over welke rig je het beste kunt gebruiken en hoe zwaar het lood moet zijn”
– Jan –

Er is Veel Informatie Op Internet Te Vinden
Maar Dit Is Niet Altijd Overzichtelijk
Op internet en in boeken en tijdschriften is veel informatie te vinden; over rigs, haken (haaksoorten) en informatie over waterdieptes, weersomstandigheden en natuurlijk aassoorten.

Hoewel ik al vele jaren op karper vis werd het er voor mij, door eerder genoemde redenen, ook vaak niet overzichtelijker en makkelijker op. De karper sector ontwikkeld zich erg snel en er komen telkens weer nieuwe trends (en producten) bij.

Testen kost echter over het algemeen veel tijd. Je moeten uren maken, observeren en opnieuw testen. Bepalen of je overdag of ’s nachts wilt gaan vissen. Daarbij is het zo dat niet ieder water hetzelfde is. Dus wat bij het ene werkt hoeft niet standaard bij een ander water ook te werken…

Komt dit je bekend voor?

En ondertussen vraag jij je af:

  • Wat gebeurd er daadwerkelijk onderwater en werkt het eigenlijk wel waar ik mee bezig ben?
  • Je voelt je wellicht schuldig omdat je te weinig tijd aan “thuis” besteed
  • Lang wachten op een vis kan ervoor zorgen dat je er eigenlijk geen zin meer aan hebt omdat je niet direct resultaat ziet

Om nog maar te zwijgen over de kosten die je maakt om alle nieuwe producten aan te kunnen schaffen…

Hoewel er her en der veel informatie te vinden is, ben ik zelf gaan testen waarbij het voor mij uiteindelijk allemaal “samen viel”.

Begin 2011 ben ik, na een tijdelijke visstop, weer begonnen met karpervissen. Vanwege andere interesses en een opleiding waar ik destijds mee bezig was, had ik het vissen een aantal jaren op een laag pitje gezet.

In het voorjaar van 2011 begon het echter toch weer te kriebelen waarop ik besloot om de hengels weer “uit het stof” te halen. Toen ik me weer ging verdiepen in het karpervissen werd ik, om eerlijk te zijn, compleet overvallen door de vele nieuwe ontwikkelingen. Wat was er in die jaren veel veranderd! Nieuwe rig soorten, technieken en aassoorten. WAAR MOEST IK BEGINNEN??!
Het kanaal

Ik besloot om het te proberen om een kanaal in de buurt. Bij de plaatselijke hengelsportzaak had ik (in het verleden) foto’s zien hangen van mooie vissen. Dus ik wist dat ze er rondzwommen en dat ik wellicht een kans zou maken om er een te vangen. Het was voor mij destijds echter de eerste keer dat ik dit kanaal beviste, dus alles was compleet nieuw en ik moest van voor en af aan beginnen om alles te ontdekken.

Doordat ik vaak langs het kanaal reed, was het me opgevallen dat er, vooral in de zomermaanden, veel karpervissers “tent-aan-tent” zaten te nachtvissen. Uiteraard moet iedereen dit zelf weten, maar dit is niet mijn manier van vissen.

Ik weet dat het mij niet in dank zal worden afgenomen als ik de exacte plek en naam van het kanaal noem, dus ik zal dit hier dan ook niet vermelden. Maar om je een indruk te geven; het is een kanaal (in het oosten van het land), zonder scheepvaart van enkele kilometers lang onderbroken door enkele sluizen.

 

Ieder gedeelte op dit kanaal is eigenlijk een apart water op zich. Het diepteverloop loopt van ongeveer 1 a 2 meter naar 3,5 a 4 meter als diepste stuk. Ook het karperbestand verschilt nogal per gedeelte. Door de foto’s die ik had gezien en door te observeren wist ik dat er mooie en dikke vissen rondzwommen maar ik wist ook dat er op sommige stukken veel dressuur heerst waardoor ze moeilijk te vangen zijn.

Ik besloot daarom om te gaan testen in de hoop inzichtelijk te krijgen wat wel en niet werkt. Belangrijkste uitgangspunt was (en is); het gaat niet alleen om het resultaat. Ook de algemene beleving van de natuur is belangrijk. Dus genieten van de rust, omgeving en alles wat er om je heen gebeurd. Uiteraard wil ook ik, net als iedere ander karpervisser, uiteindelijk wel graag een visjes vangen!

“Ik leerde inzicht te krijgen wat mijn in het karpervissen nou echt energie en “een kick” geeft”

In plaats van “standaard” te doen wat bijna iedere karpervisser doet…
In plaats van verwachtingen na te streven…
In plaats van (inactief) trends te volgen…
maak ik nu bewuste keuzes
kies ik er nu bewust voor om meer van het moment te genieten
kies ik ervoor om daadwerkelijk te doen

Het resultaat is meer rust tijden het vissen, sneller kunnen schakelen, direct kunnen inspelen op hoe de vis reageert en meer geluk ervaren wanneer het lukt om resultaat te behalen. En dit alles begon al gedurende mijn eerste sessie aan het nieuwe kanaal.

En niet alleen bij mij, maar ook bij andere karpervissers die ik hiermee heb geholpen de afgelopen jaren.

Ik ben zo enthousiast over deze manier van vissen dat ik heb besloten om een online lesprogramma te maken voor alle Nederlands en Belgische karpervissers met interesse. Wat ik vast kan verklappen is dat mijn methode het beste inzetbaar is in de voorjaars- en zomermaanden. Maar ook in het najaar zijn de tips toepasbaar. 

Ik wil je graag laten kennismaken met:
De CarpDirect Methode
“Het lesprogramma om meer te vangen op een bewuste
manier in minder tijd”

In 12 lessen leer je exact hoe je op een simpele manier karpers kunt “verleiden” en vangen. Zonder dat je veel dure spullen nodig hebt, die je constant mee moet slepen.

Hieronder een overzicht van de 8 hoofdstukken uit het lesprogramma:

Hoofdstuk 1: Kies welk water (of wateren) je wilt gaan bevissen
Hoofdstuk 2: Leer hoe je het karperbestand kunt “vastleggen”
Hoofdstuk 3: Leer hoe je door te observeren “de rest” te slim af kunt zijn
Hoofdstuk 4: Succesvol karpervissen in minder tijd
Hoofdstuk 5:
Hoofdstuk 6:
Hoofdstuk 7:
Hoofdstuk 8:

Terwijl je dit leest ben ik nog druk bezig met de afronding van het programma.

De eerste 5 lessen zijn klaar en ik ben enorm trots op de inzichten die ik met jou mag gaan delen. Ik weet zeker dat dit jou enorm gaat helpen.

Doe NU Mee Voor een Introductieprijs

Omdat het product nog niet helemaal af is kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs.

Je merkt niet dat de laatste modules nog niet klaar zijn, want 2 keer in de week gaat er een nieuwe lesmodule open en ik zorg er natuurlijk voor dat alles op tijd klaar is wanneer jij bij de laatste les bent aangekomen.

Wanneer de laatste modules afgemaakt zijn en op de leeromgeving staan, en het product dus officieel klaar is, ga ik de prijs verhogen naar een meer marktconforme prijs.

Maar zelfs deze prijs is niet iets om van te schrikken.

De tijd die ik de afgelopen jaren besteed heb om de kennis op te doen is natuurlijk niet in geld uit te drukken.

Ik geef al deze informatie weg om jou te helpen meer resultaat te behalen.


Daarnaast krijg je van mij ook deze 3 bonussen die je direct kunt gaan inzetten vanaf de eerste dag dat je gaat vissen:

Checklist – Hoe kies ik het juiste water om te beginnen?
(t.w.v 9,95 EUR)

Startergids – Karpervissen in Frankrijk 
(t.w.v 17.00 EUR)

Effectieve voerstrategieën voor ieder water
(t.w.v 17.00 EUR)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

CarpDirect – Leermethode Totaalpakket

(97.00 EUR)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Checklist – Hoe kies ik het juiste water om te beginnen?

9,95 EUR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Startergids – Karpervissen in Frankrijk

17.00 EUR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Effectieve voerstrategieën voor ieder water

17.00 EUR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Totaal: 141.00 EURO

Extra Bonus – 10% webshop korting (blijvend)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

✔️Wat zou het je waard zijn als je weet hoe je sneller en vooral eenvoudiger meer kunt vangen zonder hiervoor onnodig veel kosten uit te geven?

✔️Wat zou het je waard zijn als meer kunt genieten van het karpervissen en de rust in de natuur?

✔️Wat zou het je waard zijn als je niet meer constant je zware spullen hoeft mee te slepen?

Zodra ik klaar ben met het maken van alle modules, dan ga ik de volledige cursus aanbieden voor €97

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts 47 EURO (eenmalig)

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want de laatste modules kunnen elk moment klaar zijn.

Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

In deze 30 dagen kan je zeker meer dan de helft van de cursus volgen en ga je zeker al resultaten zien in jouw leven. Mocht dit niet het geval zijn, dan stuur je mij gewoon een e-mail en ik retourneer jouw investering die je gemaakt hebt om meer te kunnen vangen volledig terug.

Ik verwacht in de komende 2 weken de hand te leggen aan de laatste modules en het kan dus zijn dat als je de volgende keer terugkomt op deze pagina nog steeds kan meedoen, maar dan wel voor de normale (dus hogere) prijs.

Deze cursus is uniek in de samenstelling en dus ook nergens anders verkrijgbaar. Het is gebaseerd op de kennis en ervaring die ik de afgelopen 25 jaar heb opgedaan in de vorm van eigen ervaringen en veel testen.

Klik hieronder op de knop om mee te doen met de CarpDirect methode.

141.00 EURO €47

(eenmalige betaling)

Jij wilt dit:

Makkelijker karper vangen zonder “gedoe” en de aanschaf (en het meeslepen) van dure spullen

Je gaat geen spijt van dit lesprogramma krijgen. De reacties van andere karpervissers zijn enorm positief.

Wanneer je nu meedoet krijg je de extra bonussen erbij. En er is een niet goed geld terug garantie.

Er is geen gemakkelijkere manier om karper te vangen, dus probeer het om te zien dat het werkt.

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Ik hoop dat je meedoet met het programma.

Groeten Niels

141.00 EURO €47

(eenmalige betaling)

Heb je interesse, maar wil je toch niet deelnemen?

Bedenk dan wat er komende tijd gaat gebreuren… ER VERANDERD NIKS, omdat je te moeilijke technieken gebruikt waardoor je weinig of niets vangt.

Je blijft tijd verspillen aan dingen die niet werken.

Laat dat niet gebeuren.

141.00 EURO €47

(eenmalige betaling)

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...